SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'100 Lira Cinayeti'ne 25 Yıl..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 100 TL borcu nedeniyle tartıştığı kaportacıyı öldüren şahısa mahkeme 25 yıl hapis cezası verdi.

Malatya merkez ÖZSAN Sanayi Sitesi'nde 12 Haziran 2010 tarihinde meydana gelen olayda, araba tamirinden doğan 100 TL'lik borç nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Cengiz Yaşar (25) adlı şahıs tabanca ile kaportacılık yapan Kemal Oruç (31)'u öldürmüştü.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava sonuçlandı. Mahkemede son sözü sorulan katil zanlısı Cengiz Yaşar, "Bir diyeceğim yoktur" dedi.

Mahkeme katil zanlısı Kemal Yaşar'a toplam 25 yıl hapis cezası verdi. Aynı davada yardım ve yataklıktan yargılanan diğer 3 şüpheli ise beraat etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız