SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'100 Yıllıklarda Ne Varsa..'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:44:46
'100 Yıllıklarda Ne Varsa..'
A- A+ PAYLAŞ

Araç parkına kattığı  iş makinaları ve araçlar ile ilgili konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “100 yıllık belediyelerde bulunan araç gereçlerin hepsi Battalgazi Belediyesi’nde var” dedi. Yeni alınan araçlarla birlikte Battalgazi Belediyesi’nin daha kaliteli ve hizmette verimliliği artıracağını belirten Battalgazi belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Belediyelerin çalışma esas ve usulleri kurumsallaşma olgusu içerisinde biliyorsunuz araç ve gereçlerle mümkün. Battalgazi Belediyesi 2014’ün Mart ayından itibaren metropol belediye olarak hizmet vermeye başladı. Bu yeni Belediye hüviyetine kavuşmasıyla birlikte 20 bin nüfustan 300 bin nüfusa ulaştı. Gündüz nüfusu 550 bin nüfuslu bir ilçe hüviyetine büründü. Tabi alanın genişlemesi, nüfusun artması itibariyle de mevcut araç gereçlerin kafi olmayacağı aşikar bir şekilde ortaya çıktı. Bu anlamda öncelikle vatandaşın istediği hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında bir taraftan temizlik araç ve gereçlerin kiralanması suretiyle çalışmalar yapıldı ve hizmet satın alınması gerçekleştirildi. Diğer taraftan da kendi iş ve işlemlerin yapılması için araç parkının arttırılması gerekiyordu. Bu anlamda 100 yıllık bir belediyeyi düşündüğünüzde gerekli olan araç gereçlerin hepsi şu anda belediyemizde mevcuttur. Bu araçlar sıfır kilometre olarak Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alınmış ve Battalgazi halkının hizmetine sunulmuştur” dedi.

Başkan Gürkan, saatte yaklaşık 200 ton asfalt üretimi yapacak olan bir asfalt şantiyesine sahip olduklarını belirterek, “Şu anda bizim saatte yaklaşık 200 ton asfalt üretecek olan asfalt şantiyemizin temeli atıldı, çalışmalar bitmek üzere, önümüzdeki 1 aylık süreç içerisinde de faaliyete geçecektir. Tabi asfalt fabrikamızın faaliyete geçmesiyle birlikte finişer, asfalt kazıyıcı diye tabir ettiğimiz frezeler bu ağır iş makineleri çoğu belediyelerde yoktur. Bugün Battalgazi Belediyesi'nde kepçesinden, greyderlerine, kamyonlarından, fineşerlerine, frezesinden diğer ağır iş makinalarına kadar hepsi şu anda Battalgazi Belediyesi'nin araç parkında yer alıyor. Bu anlamda Battalgazi Belediyesi şu ana kadar vatandaş memnuniyetini esas alan çalışma esaslarını benimsemiştir. Bundan sonrada Battalgazi Belediyesi kendi alan ve ölçeğinde Türkiye'de bir standart yakalama anlayışı içerisinde çalışmalarını yürütecektir. Bu çalışmalarda araç gereç parkınız ne kadar güçlü olursa, hizmetlerinizde o denli hızlı ve kaliteli olacaktır. Biz araç gereç parkımızı her geçen gün zenginleştirerek Battalgazi halkına daha kaliteli hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız