SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1000 Öğrenciye Bot ve Mont

0
Güncellendi - 2017-11-22 17:14:03
1000 Öğrenciye Bot ve Mont
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), kentteki değişik okullarda eğitim gören bin öğrenciye, mont ve bot yardımında bulundu.

  Sosyal sorumluluk çerçevesinde, Malatya genelinde yapılan tespitlerle, her yıl maddi durumu iyi olmayan öğrencilere mont ve bot yardımında bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, bu yılda yardımlarını sürdürdü.

  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile kentteki çeşitli okullarda ihtiyaç sahibi bin öğrenciye, mont ve bot yardımında bulunuldu.

  MTSO, yardım kampanyası çerçevesinde Şehit Hakkı Akyüz İlkokulu’nda eğitim gören 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye mont ve botlarını ulaştırdı.

  İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası her yıl sonbaharda ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek yardımında bulunuyor. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kışla girerken çocuklarımızın ayaklarının sıcak, sırtlarının pek olması bizim için önemlidir. Oda başkanlığımız çocuklarımızı sevindiriyor. Rabbim ticaretlerini ve kazançlarını artırsın, ondan gelen gelirle de bu hizmetler katlanarak çoğalsın” dedi.

  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk dahilinde yılda iki kez yardım kampanyalarına devam ettiklerini belirtti.

  Erkoç, sonbaharda öğrencilere mont ve bot yardımı yaptıklarını ifade ederek, “Bu yılda bin çocuğumuza mont ve ayakkabı aldık. İnşallah bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Sosyal sorumluluk içerisinde Ramazan ayında da yine bir yardımımız söz konusu. Bu çok bir şey ifade etmiyor ama sembolikte olsa bunu ortaya koymamız, bu duyarlılığı göstermemiz belki diğer kuruluşlara da örnek olur diye düşünüyoruz” diye konuştu.

  İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tespitleri sonucunda mont ve ayakkabıları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını kaydeden Erkoç, tespit neticesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımları ulaştırdıklarını söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız