SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1000'inci Ziyaret Üçüzlere

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:00
1000'inci Ziyaret Üçüzlere
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan “Hayat Seninle Güzel" projesi kapsamında Yeşilyurt ilçe sınırları içerisinde yeni doğan bebeklerin ailelerine “güzün aydın” ziyaretleri devam ediyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın proje kapsamında 1000’inci çocuk ziyareti Ayfer- Fatih Ege çiftinin üçüzleri, Mehmet Miraç, Azra Nehir ve Elif Su oldu. 

Göreve geldiği ilk günden itibaren birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek, Yeşilyurt Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerini hediye etti.

"Hayat Seninle Güzel" projesine önem veren ve proje ile ilgili sürekli bilgiler alan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Dünyaya gözlerini yeni açan üçüz bebekler ile sayımız 1000’i geçti. Yeşilyurt ilçesinde dünyaya gelen çocuklarımızı projeyi yürüten arkadaşlarımız takip ediyor, günlük periyodik olarak yeni bebeklerin aileleri ziyaret ediyorlar” dedi. 

Başkan Polat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşil Yurt Ltd. Şti. Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan ile birlikte Ege ailesini ziyaret etti. Polat, ziyarette Belediye tarafından hazırlanmış özel bebek paketini armağan etti. Çocuklara olan ilgisi, sevgisi ve yakınlığını her türlü ortamda gösteren Başkan Polat, kucağına aldığı üçüz bebekler için sağlıklı ve güzel bir gelecek temennisinde bulundu.  

BAŞKAN POLAT, “GELECEĞİMİZ YAVRULARIMIZI ALLAH KORUSUN, SAĞLIKLI VE GÜZEL BİR YARINLAR ONLARIN OLSUN”

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Hayat Seninle Güzel “ projesine ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan H.Uğur Polat” Belediye olarak kendi sınırlarımız içinde dünyaya gelen tüm bebekleri bizzat ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretin farklı bir anlamı var. “Hayat Seninle Güzel” Projesindeki rakam bu bebeklerimizle birlikte 1000’i geçti, bende bu ziyarette bulunmak ve üçüzlerin hediyelerini bizzat takdim etmek istedim. Ziyaretlerimiz sırasında bebekler için hazırlanmış “gözünüz aydın” hediye paketimiz var. Bebek bakımı ve annelerin eğitime yardımcı olacak kitap ile çam sakızı çoban armağanı misali, çeşitli hediyelerin olduğu bir paket armağan ediyoruz.  Milli Eğitim Bakanlığının tavsiye ettiği bu kitapların mutlaka okunması lazım. Çocuklarımız sağlıklı ve güzel bir geleceğe sahip olsunlar, bu yavrularımız bizlerin geleceği, Rabbim tüm çocuklarımızı korusun ve tehlikelerden uzak tutsun” dedi.

Başkan Polat’ın ziyaretinden ziyadesiyle memnun kaldıklarını ifade eden Ayfer- Fatih Ege çifti, “Evimize kadar gelip üçüz bebeklerimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız