SON DAKİKA
SON DEPREMLER

101 Kilo Eroin Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve İstanbul polislerinin Malatya'daki operasyonunda, Van'dan İstanbul'a gitmekte olan bir araçta 196 paket içerisinde 101 kilo 209 gram eroin ele geçirildi, iki kişi gözaltına alındı.

Eroin operasyonu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde ticaretine yönelik, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile birlikte eş zamanlı olarak yapılan çalışmalarda; 04/05/2005 günü, içerisinde eroin maddesi bulunan zulalı bir aracın Van ilinden hareketle İlimizden geçeceği yönünde istihbarı bilgilerinin alınması üzerine, Müdürlüğümüz görevlilerince; Elazığ-Malatya karayolu girişinde 04.05.2007 günü gerekli kontrol noktası oluşturulduktan sonra bahse konu araç yakalanmış, araçta yapılan aramada; aracın yolcu koltukları altında, taban bölmesine sonradan yapılan bir kapak ile açılan gizli bir bölme olduğu görülerek kapak açılmış, bu bölme içerisinde 196(Yüzdoksanaltı) ayrı paket halinde daralı toplam 101 Kğ. 209 gram Uyuşturucu Eroin Maddesi ele geçirilerek geçici olarak muhafaza altına alınmıştır.

Ele geçirilen uyuşturucu maddesi ile ilgili olarak, araç içerisinde bulunan T. Y. ve N.Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Söz konusu olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu eroin maddesi ile yakalanan (2) şahıs soruşturmayı yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız