SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'101 Oğlumuz Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı, Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, oğlu Ömer’i sünnet ettirdi. Tanrıverdi, oğlu ile birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki 100 çocuğu daha sünnet ettirirken, Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’nun da katıldığı sünnet düğünü Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gerçekleştirildi. Ömer Tanrıverdi’nin kirveliğini Malatyalı işadamı Celal Birsen yaptı.

Sünnet düğününe gelenleri Elif- Hikmet Tanrıverdi çifti, düğünün yapılacağı kurumun bahçe kapısında karşıladılar. Daha sonra sunuculuğunu Süheyl Uygur’un yaptığı sünnet düğününde konuşan Hikmet Tanrıverdi, “Bir oğlumuz vardı, 101 oğlumuz oldu.”dedi ve düğüne katılan konuklara teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu genel müdürü İsmail Barış, ilk kez kurumun bir tesisinde böyle bir sünnet organizasyonu yapıldığını belirterek, Tanrıverdi ailesine teşekkür etti.

Devlet Bakanı Çubukçu da, düğünde yaptığı konuşmada, Tanrıverdi ailesini bu kapsamlı bir düğün organizasyonu düşüncesi nedeniyle kutladığını söyledi. Bakan, daha sonra sünnet olan kurum çocuklarına altın taktı.

Kurum çocuklarının halk oyunları ve spor gösterileriyle devam eden düğünde; Sevcan Orhan, Bülent Serttaş ve İzel de birer konser verdiler.

Saat 17.00’de başlayan ve geç saatlere kadar devam eden düğüne; Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’nun yanı sıra; aralarında AKP Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, İhsan Koca ve Öznur Çalık, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğu’nun da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız