SON DAKİKA
SON DEPREMLER

101'inci Saat Kolunda!..

A- A+ PAYLAŞ

Mısır Çarşısı'nda aralarında bir saatçinin de bulunduğu 3 işyerinde hırsızlık yapan sabıkalı, polis tarafından Yeşiltepe'deki evinde yakalandı. Saatçiden 101 saat çalan zanlının çaldığı saatlerden biri de kolunda bulundu.

Hırsızlık zanlısının yakalanmasına ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"-03.04.2007 günü gece muayyen bir saatte İlimiz Yeni Hamam Caddesi Mısır Çarşısında faaliyet gösteren AYABAKAN SAATÇİ, ARKADAŞ AYAKKABI, TAŞDEMİR AYAKKABI isimli üç ayrı iş yerlerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak; olayın şüphelisi olduğu tespit edilen.. 1985-Malatya doğumlu, Ş.-H. oğlu, hırsızlıktan 14 adet kaydı bulunan M.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş, şahsın mevcut Seyran Mahallesi .. ikamet adresinde şahıs yakalanmış, yakalandığında şahsın üst aramasında AYABAKAN SAATÇİ isimli işyerinde çaldığı bir adet kol saatinin kolunda takılı vaziyette olduğu görülmüş, işyerinden çalmış olduğu saatleri her iki adresten göstermesi üzerine her iki adreste müştekiye ait saatler bulunmuş, yapılan taktir-i kıymet ve tespitte yaklaşık piyasa değeri 5.078.00 YTL. Değerinde, 101 adet çeşitli marka ve modellerde bayan ve erkek kol saati, 195 adet saat pili, 24 adet saat makinesi tespit edilmiş, tespit edilen malzemeler olayın müştekisine teslim edilmiş, her üç işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili şahıs Mahkemeye sevk edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız