SON DAKİKA
SON DEPREMLER

103 Köyün Yolu Kapalı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 103 köy yolunun kar yağışı nedeniyle kapalı olduğu bildirildi. Doğanşehir'de okullar bir gün tatil edildi.

103 KÖY YOLU KAPALI..
Özellikle Hekimhan ve Arguvan ilçeleri ağırlıklı olmak üzere kardan kapalı 103 köy yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

4 Aralık Pazar günü yağan karın ardından, don ihtimaline karşı Malatya Belediyesi tarafından tuzlama çalışması yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, don ihtimaline karşın, yolların tuzlandığı, kaldırımların ise kardan temizleme çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Açıklamada, yoğun kar yağışı ihtimaline karşın, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim başkanlığındaki Karla Mücadele Kriz Masası’nın sürekli durum değerlendirmesi yaptığı ve gerekli tedbirlerin alındığı açıklandı.

DOĞANŞEHİR'DE..
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde okullar kar nedeniyle bir gün süreyle tatil edildi.

İlçede kar yağışı nedeniyle toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun verdiği rapor doğrultusunda, ilçe merkezi ve köylerdeki bütün okullar 5 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

'SAYAÇLARI KORUYUN' UYARISI..
Son günlerde havaların aşırı soğuması nedeniyle Malatya Belediyesi su sayaçların muhtemel don olaylarına karşı korumalarını istedi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, son günlerde hava sıcaklıklarının -10’lar düzeyinde seyrettiği belirtilerek, su sayaçlarının soğuğa ve donma tehlikesine karşı muhafaza ve korunması için gerekli tedbirlerin alınması istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız