SON DAKİKA
SON DEPREMLER

105 Bin Adet Dikildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:24:08
105 Bin Adet Dikildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, çiçeklendirme çalışmaları kapsamında 105 bin adet menekşe fidesi dikti. 

Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çiçeklendirme çalışmaları kapsamında kent genelinde 105 bin adet hercai menekşe dikildiği belirtildi. Çiçekler İstasyon Kavşağı, Belediye Hizmet Binası önü, İnönü Caddesi, Abdullah Gül Parkı, Askerlik Şubesi önü, İnönü Stadı civarı ve Atatürk Caddesi’ndeki refüjlere dikildi. Menekşeler, 8 farklı çeşidiyle kent peyzajına farklı bir güzellik kattı. Belediye tarafından ayrıca kent merkezindeki çeşitli yerlerde bulunan papatya ve modüler saksılar ile çeşitli noktalara da 15 bin adet kasımpatı dikildi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesinden bu yana toplam 38 bin 493 adet fidan, 36 bin 779 adet gül, 2 milyon 6 bin 687 adet mevsimlik çiçek, 13 bin 255 adet bodur bitki dikimi ve 297 bin 676 metrekare çimlendirme çalışması yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız