SON DAKİKA
SON DEPREMLER

10'un Varlığı Yetiyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:47:56
10'un Varlığı Yetiyor
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de geride kalan 15 hafta sonunda 20 puana ulaşan Yeni Malatyaspor'da, orta saha oyuncusu İrfan Başaran'ın ortaya koyduğu performans takımdaki herkesi mutlu ediyor.

Yeni Malatyaspor'un 2014-2015 futbol sezonunda Fethiyespor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Başaran, teknik direktör İrfan Buz'un gerek orta saha gerekse de hücumda en büyük silahı durumunda.

Buz'un takımın başına geçmesiyle birlikte ilk 11'de şans bulan İrfan, hocasının kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı. Ligde, 15 hafta sonunda 5 gole ulaşan ve takımın en fazla gol atan oyuncusu konumunda bulunan İrfan Başaran, sadece bir maçta takımına galibiyeti getiremedi.

Ligde 689 dakika görev alan İrfan, 14 karşılaşmada 5 gol attı. 9. haftada Denizlispor ağlarına 1, 11. haftada Şanlıurfaspor ağlarına 1, 15. haftada Kayseri Erciyesspor ağlarına 2, 15. haftada Karşıyaka ağlarına 1 gol atan Yeni Malatyaspor'un 10 numaralı oyuncusu Göztepe, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Kayseri Erciyesspor, Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka maçlarında 90 dakika sahada kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız