SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11.11.11. Nikahları

A- A+ PAYLAŞ

 
Malatya'da da nikahlarını unutulmaz kılmak için 11.11.11 tarihini tercih eden çiftler salonları doldurdu. 
 
Malatya Belediyesi Nikah Dairesi, yılın en yoğun gününü yaşadı. Nikah tarihlerine özellik kazandırmak isteyen çiftler,  aylar öncesinden 11.11.11 tarihine gün aldı. Malatya Belediyesi Nikah Dairesi ise fazla talep gelince 1.5 ay önceden bugün için nikah randevularını kapattı. Belediye Nikah Dairesi'nin 35 çiftin nikahı kıyılırken, çiftlerden 8'i için törenli nikah kılınırken, diğer çiftler içinde normal tören yapıldı. 
 
Nikah memuru heyecanlı olan çiftlere zaman zaman iki kez 'evet' demeleri için anons yaptırırdı. 
 
Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'da bir yakının nikah törenine katılarak, bugünün çok özel ve anlamlı bir gün olduğunu söyleyerek, çiftlere mutluluklar diledi. 
 
Malatya Belediyesi Nikah Dairesi Müdürü Mehmet Aldık, aşırı taleple karşılaştıklarını ve 3-4 ay önceden çiftlerin başvuruda bulunduğunu ifade ederek, başvuruları 1.5 ay önceden kapattıklarını ve sadece 35 çift için bugüne tarih verdiklerini söyledi.
 
DARENDE'DE..

Darende ilçesinde de 11.11.11. nikahlarına polis memuru da katılarak, nikahını kıydırdı.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görev yapan Polis Memuru Ali Çetin ile Sevim Yoran çifti, nikah tarihlerini 11.11.11. tarihine denk getirerek, unutamayacakları bir tarihte mutluluklarına ilk adımı attılar.

Darende de Tiryandafil Otelde kıyılan nikahta ise ilçe Emniyet Müdürü Salih Köken de şahit olarak katıldı. Köken “Bu güzel güne şahitlik etmek beni çok mutlu etti. Bugünün benim içinde  doğum günüm olması daha da güzel bir tesadüf oldu. Çifte mutluluklar diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız