SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Bin 600'üncü Bebek Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-09-21 01:16:37
11 Bin 600'üncü Bebek Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

‘Hayat Seninle Güzel’ projesi kapsamında Yeşilyurt’ta dünyaya gelen 11 bin 600’ncü bebeği evinde ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tüm bebeklerimize daha güzel bir gelecek ve Yeşilyurt emanet etmek için çalışıyoruz. Dünyaya merhaba diyen her bebek bizim gelecek adına daha da umutlu olmamızı sağlıyor” dedi.

BAŞKAN ÇINAR, BOZDOĞAN ÇİFTİNİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU  

Dört yıldır başarıyla yürütülen ‘Hayat Seninle Güzel’ projesi kapsamında dünyaya gözlerini açan bebeklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bozdoğan Ailesinin sevincini paylaştı.

“BİR AİLENİN EN BÜYÜK MUTLULUĞU ŞÜPHESİZ O AİLEYE YENİ KATILAN BİREYLERDİR”

Gedik mahallesi Abaza sokakta ikamet eden Bozdoğan ailesine konuk olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ayşe-Gaffar çiftine hayırlı olsun dileklerini paylaştıktan sonra dünyaya gözlerini yeni açan Irmak Bozdoğan isimli bebeği kucağına alarak sevdi.

‘Hayat Seninle Güzel’ projesiyle 11 bin 600 aileye misafir olup sevinçlerini paylaştıklarını dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bir ailenin en büyük mutluluğu şüphesiz o aileye yeni katılan bireylerdir. O nedenle ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak, geleceğimiz olan bebeklerimize huzurlu bir hayat dilemek için ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz içerinde farklı bir yeri bulunan ve dört yıldır başarıyla sürdürdüğümüz ‘Hayat Seninle Güzel’ projemiz kapsamında 11 bin 600’ü bebeğimizi ziyaret ederek ailemize hayırlı olsun dileklerini paylaştık. Aile ve Kadın Hizmetleri Müdürlüğümüzün kontrolünde devam eden projemizin bu sayıya ulaşmasından ayrıca gurur duyuyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerimizin projeden duydukları memnuniyetlerini bizlerle paylaşmaları projemizin hedefe ulaştığının göstergesidir. Bebeklerin sağlıklı ortamda yetişmesi için elimizden gelen desteği ailelere veriyoruz. ‘Hayat Seninle Güzel’ projemiz kapsamında Irmak isimli çok tatlı bir çocuğumuzu dünyaya getiren Bozdoğan çiftine misafir olduk, bizi çok güzel bir şekilde ağırladılar. Ailemize battaniye, dijital ateş ölçer ve bebek eğitimini anlatan kitaptan oluşan hediye paketini hediye ettik. Bozdoğan çiftini tebrik ediyor, Irmak bebeğimizin de vatana ve millete faydalı bir evlat olarak yetişmesini temenni ediyorum.” dedi.

“YEŞİLYURT, FİZİKSEL VE SOSYAL PROJELERLE KALKINIYOR, BÜYÜYOR”

Sosyal sorumluluk projelerinin toplumsal huzur, kardeşlik ve dayanışma ruhuna büyük katkılar sağladığına dikkat çeken Başkan Çınar, “ Bizim önceliğimiz ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın mutlu ve huzur olmasıdır, bu düşünceden yola çıkarak sosyal sorumluluk projelerine çok fazla ağırlık veriyoruz. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olup, sevinç ve üzüntülerini paylaşmaya ayrı bir önem vermekteyiz.  ‘Baştacı’, ‘ Keşke’, ‘Hayat Seninle Güzel’, ‘Emanet Ekmek’, Bir Yastıkta’, ‘Yeşilyurt Gurbet Değil’ ve ‘Tut Elimden’ başta olmak üzere birçok projemizle vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Yeşilyurt’u halkımızla el ele vererek birlikte büyütmeye devam ediyoruz. Yeşilyurt, sadece fiziksel projelerle değil sosyal, kültürel, eğitim ve çevresel projelerle kalkınmasını sürdürecektir.” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZIN ZİYARETİNDEN ÇOK MUTLU OLDUK”

Bozdoğan çifti de en mutlu günlerinde yanlarında olup sevinçlerini paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

Irmak Bozdoğan’ın babası Gaffar Bozdoğan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, "Başkanımızın ziyareti bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Çocukların ‘Hayat Seninle Güzel’ projesiyle evlerinde ziyaret edilmeleri çok güzel bir hizmet, bu duyarlı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız ve çalışanlarına ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Devletimizin ve Hükümetimizin bu tür desteklerinden gurur duyuyoruz. Rabbim, devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Anne Ayşe Bozdoğan’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ziyaretinden oldukça mutlu olduklarını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız