SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Çiftin Nikahı Kıyıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:48:21
11 Çiftin Nikahı Kıyıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt 20. Kültür, Kiraz ve Spor Şenlikleri kapsamında, 200 çocuk sünnet ettirilirken, 11 çiftin ise nikahları kıyıldı. 

Ahmet Atılgan Parkı'nda düzenlenen toplu sünnette, 200 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet olan çocuklara Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından altın takıldı.

Bu arada 11 çiftin resmi nikahları kıyıldı. Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hilal Yazgan ile Hüseyin Ekici'nin nikah törenlerinde şahitlik yaptı. Dünya evine giren çiftlere altın takıldı. Yeşilyurt eski belediye başkanı Mehmet Kavuk da bir çiftin nikah şahitliklerini yaptı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Hacı Uğur Polat, "Rabbime şükürler olsun ki, bugün bizlere Yeşilyurtlu 200 çocuğumuzu sünnet etme merasimini yapmayı nasip etti. 200 çocuğumuzun sünneti ve 11 ailemizin düğün merasimi dolayısıyla bir araya geldik. Bu çocuklarımız Yeşilyurt'un geleceğini oluşturacaklar. Bu çocuklarımız okuyacak, çalışacak, kendilerini yetiştirecek ve inşallah bizleri yeni dönemlere taşıyacaklar" dedi.

Yeşilyurt Kaymakamı Babahanoğlu ise, 20. Kültür, Kiraz ve Spor Şenlikleri kapsamında sünnet ve nikah törenlerini yaptıklarını belirtti.

Babahanoğlu, 11 çiftin nikah törenlerini, 200 çocuğun ise sünnetlerinin yapıldığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız