SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"11 Futbolcuyla Anlaştık"

0
Güncellendi - 2016-06-20 17:04:24
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un yardımcı antrenörü Engin Beltekin, iç ve dış transferde şuana kadar 11 futbolcuyla anlaştıklarını söyledi.

Geçen sezon devre arasında takımın başına geldiklerini anımsatan Beltekin, yeni sezon için daha iyi bir ekip yapmak istediklerini, bunun içinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Beltekin, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “İç transferde anlaştığımız birkaç futbolcu var. Dış transferde de anlaştığımız futbolcuların yanı sıra görüştüğümüz futbolcular var” dedi.

Transfer çalışmalarına 3 ay önceden başladıklarını dile getiren Beltekin,  şunları söyledi: “İzlemeye aldığımız ve bildiğimiz futbolcular var. Tabi ki istediğiniz her futbolcuyu alamayabiliyorsunuz. Çünkü transferin bütçeyle de ilgisi var. Her şey dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor. Belirli bir bütçe var ve bunu da geçmemek gerekiyor. Cüzi bir maliyetle iyi bir kadro yapmaya çalışıyoruz.”

Engin Beltekin, şuana kadar gelinen tablonun iyi olduğunu ve çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, belirli bölgelerdeki oyuncularla görüştüklerini ifade etti.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Transfer çalışmaları kapsamında şuana kadar iç ve dış transferde 11 futbolcuyla anlaştıklarını kaydeden Beltekin, görüşme içerisinde oldukları futbolcularla da kısa süre içerisinde anlaşmayı planladıklarını belirtti.

Beltekin, teknik direktör İsmail Tekin’in raporu doğrultusunda transferlerin yapıldığını ifade ederek, “Gerekli bölgelere transferlerimizi yapıyoruz. Bazı bölgelere sırayla gidiyoruz. Gerekli bölgelere takviyelerimiz olacak ama bu bir süreç. Bazı futbolcular çok fazla rakam istiyor. Kulüp olarak belirli bir çizgimiz var ve bunu aşmak istemiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, bu doğrultuda da iyi bir kadro kuracağız” dedi.

Beltekin, yeni sezon için iki etaplı bir kamp çalışması yapmayı düşündüklerini kaydederek, ilk etap kamp çalışmasını 25 Temmuz’da Malatya’da, ikinci etap kamp çalışmasını ise il dışında yapmayı planladıklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız