SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Futbolcuyla Sözleşme

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:19:18
11 Futbolcuyla Sözleşme
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, iç transferde 11, dış transferde ise 1 oyuncu ile sözleşme imzaladı. 
 
2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında teknik direktör İsmail Tekin ile anlaşan 44 Malatyaspor, iç transferde 11, dış transferde de 1 oyuncuyla anlaştı.
 
Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, “Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda iç transferimizi gerçekleştirdik. İç transferde11 futbolcumuzla yeniden anlaştık. Dış transferde de 1 oyuncu ile anlaştık. Şuanda 7-8 arkadaşımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Dış transferde 7-8 futbolcu ile anlaşıp, kadromuzu oluşturacağız” dedi.
 
44 Malatyaspor’un tecrübeli oyuncusu Zafer Sağdıç ise, 3. Lige çıkacaklarını inandıklarını kaydederek, “Geçtiğimiz sezon birlikte forma giydiğimiz arkadaşlarla bu sezonda bir aradayız. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz ve bu takım açısından iyi oldu. Yeni katılacak arkadaşlarımızla birlikte kadromuz daha da güçlenecek” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız