SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Hemzemin Geçit Çalışması Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-02-14 03:08:03
11 Hemzemin Geçit Çalışması Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

 Devlet Demir Yolları 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya merkez ve ilçelerdeki çeşitli noktalarda 11 adet hemzemin geçit projesinin çalışmaları devam ediyor.

Toplamda 85 milyon TL tahmini keşif bedeli olan projelerden, Dilek Göçmen Yolu ve Doğanşehir Polatköy hariç diğer 9 projenin çiziminin tamamlandığı bu yıl içinde yapım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Devlet Demir Yolları 5. Bölge Müdürlüğü verilerine göre,  projesi tamamlanan Hekimhan Güzelyurt, Malatya Fethiye, Malatya Yazıhan, Yazıhan Sürür Köyü, Yeşiltepe Samanköy, Topsöğüt Köy Yolu, Battalgazi Kemerköprü yolu, Battalgazi Bahçeler Yolu üzerindeki hemzemin geçitlerin yapımına başlanacak.

Dilek Yaka Köyü’nde yapılmakta olan hemzemin geçit projesinde ise sona yaklaşıldı. Projedeki fiziki gerçekleşme oranının yüzde 90 oranında olduğu kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir (6 yıl önce)
    Çok çok geç kalınmış projeler. En kısa zamanda hizmete geçmesi temennimizdir. ALLAHA emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇIRMIKTILI (6 yıl önce)
    Emeği gecenlere teşekürler cok güzel projeler bunlar
    0
    0
    Yanıtla