SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"11 Muhtar Evi Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:46:06
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan Mahalle Muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” projesinde 11 tane Muhtar Evi yapıyor. Yapımı süren Sütlüce Muhtar Evinin kaba inşaatı tamamlandı.

Sürdürülebilir belediye anlayışının sağlanması için muhtarlarla fikir alış verişine önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Sütlüce Mahallesindeki Muhtar Evinin inşaatında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN POLAT, “SÜTLÜCE MUHTAR EVİ HİZMETE GİRİYOR”

Kaba inşaatı tamamlanarak, ince işlerine başlanan muhtar evleriyle ilgili bilgi alan Başkan Polat, “Hizmetlerin halka ulaşmasında köprü vazifesi gören ve önemli görevler üstlenen Muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak için başlatılan 11 tane Muhtar Evinin bu yıl içerisinde hizmete gireceğini söyledi”

Sütlüce Mahallesinde yapımı devam eden Muhtar Evinin kaba inşaatının tamamlandığını belirten Başkan Polat, binanın en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına başlattıkları “Muhtar Evleri” projesine ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Polat, “Belediye olarak hizmetlerimizi halka ulaştırırken muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz ve onların bilgisine muhakkak başvuruyoruz. Göreve geldiğimiz günlerde muhtarlarımızın çalışma alanlarını düzeltmek ve onların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak adına “Muhtar Evi” projesini başlattık. Belediyemizin hizmet sınırları içerisindeki 11 Mahallemizde ortak kullanım olarak ihtiyaçları karşılayacak, Muhtar Evlerimiz en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak. Modern bir görünümüyle bulunduğu mahalleye farklı bir renk getirecek olan Muhtar Evlerinde büyük ve küçük iki tane toplantı odası, Muhtar odası, wc, lavabo ve mutfak olacak. Sütlüce mahallemizdeki binamızı çok yakında halkımızın hizmetine açacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız