SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"11 Muhtar Evi'ni Teslim Ettik"

0
Güncellendi - 2016-11-04 16:37:09
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarlığı yeni Hizmet Binasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını muhtarlarımızdan öğreniyor, ilçemize kazandırdığımız kaliteli hizmetleri işbirliği çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan önemli destek alıyoruz” diye konuştu.

“YENİ MUHTAR EVİ HAYIRLI OLSUN”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Muhtar Evi” projesi kapsamında Hoca Ahmet Yesevi Mahallesine yapımı tamamlandıktan sonra hizmete giren Muhtar Evini ziyaret ederek, Muhtar Orhan Ünalır’dan mahallenin sorun ve isteklerini dinledi.

Şık bir tasarım ve modern bir anlayışla mahalle halkının hizmetine sunulan Muhtar Evinde incelemelerde bulunan Başkan Polat daha sonra ziyarete katılan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetimi ve mahalle muhtarlarıyla sohbet etti.

 MUHTAR ÜNALIR, “BAŞKANIMIZ İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Orhan Ünalır, “Belediye Başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansıyor. Belediye Başkanımıza tüm sorunlarımızı kolaylıkla iletebiliyoruz. Sorunların çözümünde de Sayın Başkanımız bize yardımcı oluyor. Muhtarlık binalarının yapılarak modernize edilmesi hepimizi mutlu etmiştir. Mahallemize de yeni “Muhtar Evi” yapıldı. Çalışma şartlarımızı düzelten, bizlerle sürekli istişarelerde bulunan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde tespit ettiğimiz eksiklikler ile vatandaşlarımızın bize ilettiği sorunları Başkanımıza ilettik. Bu sorunların çözüme kavuşacağından hiç şüphemiz yok ” dedi.

Belediye Başkanı Polat, Mahalle Muhtarı Orhan Ünalır’ın ilettiği sorunların incelenmesi ve çözüm üretilmesi için gerekli çalışmaları başlatarak ilgili Başkan Yardımcılarına talimat verdi.

POLAT, “YEŞİLYURT’U ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ”

Hizmetin vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmesi için muhtarlara da çok iş düştüğünü hatırlatan Başkan Polat , “Geleceğin Yeşilyurt’unu inşa ederken yolumuz milletimizin yolu, gücümüz devletimizin gücüdür.  İlçemizin eksiklerini gidermek için ortak aklı ve ortak ruhumuzu sürekli canlı tutarak, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

POLAT, “MUHTARLARIMIZ BİZİM HALK İÇİNDEKİ TEMSİLCİMİZ, GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ”

Polat, “ Muhtarlarımızla el ele vererek kentimize ve ilçemize hizmet ediyoruz. Günün 24 saati halkın hizmetinde olan muhtarlarımız mahallelerdeki gören gözümüz duyan kulağımızdır. Mahallenin en uç noktasına kadar hayatın içinde olan muhtarlarımız, mahalledeki ihtiyaç sahibini de biliyorlar,  vatandaşlar arasındaki yaşananları da, biliyorlar. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyoruz. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz, onların sıkıntılarını biliyoruz ona göre yol haritamızı belirliyoruz. Belediye bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü kurarak faaliyete geçirdik. Müdürlüğümüz aracılığıyla muhtarlarla hep iletişim halindeyiz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz” dedi.

POLAT, “11 MUHTAR EVİNİ TESLİM ETTİK, 82 MAHALLE MUHTARIMIZA BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİK”

Göreve geldikleri günden bugüne kadar 11 adet Muhtar Evini tamamlayarak anahtarları teslim ettiklerini ifade eden Başkan Polat, “Muhtarlarımızın çalışma şartlarını daha modern hale getirmek, vatandaşlarımızın temiz ve güzel mekânlarda hizmet almalarını sağlamak adına bugüne kadar 11 adet Muhtar Evini tamamlayarak anahtarlarını teslim ettik. Yeni Muhtar Evleri, vatandaşlarımızın daha iyi bir ortamda hizmet almasına vesile olacak. Ayrıca 82 mahalle muhtarımıza bilgisayar hediye ettik” diye konuştu.

Bülten

5

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız