SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Öğrenciden Taciz Suçlaması

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesindeki okulda, bir öğretmenin 11 kız öğrenciye sözlü ve fiziki tacizde bulunduğu iddia edildi. 
 
İddiaya göre taciz, Kepez köyünde bulunan İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. 7.ve 8 .sınıfta okuyan Y.H. Ö. (12), E.A. (15), E.Ç. (11), M.K.(12),  A.A. (12) , F.A. (13) M.B.(13), Z.Y.(13), B.K. (13) ve H.P (10) ,  M.K. (12) isimli kız öğrenciler, öğretmenleri A.B. 'ye, aynı okulda sınıf öğretmeni olan M.E.Ş.'nin ( 34) kendilerini sözlü ve fiziki olarak taciz ettiğini söyledi.
 
Öğrencilerin taciz iddialarını öğrenen A.B., durumu okul müdürüne iletti. Okul yönetimi tarafından tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmen M.E.Ş. hakkında idari soruşturma başlattı. Okulun müdürü aynı zamanda olayı  Akçadağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. 
 
İlçedeki Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerineSosyal Hizmetler Müdürlüğü uzmanları ve avukat eşliğinde öğrencilerin ifadeleri alındı. Şüpheli öğretmen M.E.Ş.'nin de İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
DETAYLI BİLGİLERİ YOKMUŞ!..
 
Malatya'da 11 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmen görevinden istifa etti. 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Olay hakkında detaylı bir bilgimiz yok. O öğretmen istifa etti. Bize yazılar intikal edecek. Konu savcılığa intikal etmiş durumda. Olayın detayı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Bu işin adli ve idari boyutu var. Biz takip ediyoruz." dedi. 

28 Kasım günü durumun okul müdürüne bildirildiği ve 29 Kasım günü ise olayın Jandarma iletilmesine rağmen, Milli Eğitim İl Müdürü Bulut'un, 1 Aralık'ta yaptığı açıklamada, "Olayın detayı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz." demesi dikkatlerden kaçmadı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız