SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Partiden Ortak Eylem

A- A+ PAYLAŞ

11 siyasi partinin ortak organizasyonuyla 25 Ekim Perşembe günü "Malatya Tek Yürek" sloganıyla terörü protesto yürüyüşü gerçekleştirilecek.

AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, DSP İl Başkanı İbrahim Demirhan, ANAP İl Başkanı Yusuf Aksaç, DP İl Başkanı Erdal Altunkaya, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, BTP İl Başkanı Ünal Silier, Genç Parti İl Başkanı Mahmut Çiftehan, BBP İl Başkan Vekili Namık Gören ve LDP İl Başkanı Namık Elmas düzenlemeyi kararlaştırdıkları yürüyüş dolayısıyla Vali Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Siyasi Partilerin İl Başkanları daha sonra Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yaptılar ve düzenlenecek olan yürüyüşe tem vatandaşları davet ettiler.

Siyasi Partiler tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan yürüyüşe ilişkin olarak BBP İl Başkan Vekili Namık Gören tarafından okunan ortak basın açıklamasında şöyle denildi:

“Saygıdeğer Malatya Kamuoyuna
Son günlerde artarak devam eden terör olaylarının ardından dün yapılan alçak ve hain saldırı hepimizi derinden üzmüştür.

Malatya’daki Siyasi Parti İl Başkanları olarak bizler, bu hain saldırılı nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, Ordumuza ve Yüce Milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bizler Malatya’daki Siyasi Partiler olarak hain terörün ve dışarıdaki ve içerideki işbirlikçileri ve yandaşlarının karşısında, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden hain saldırılara karşı tek ses, tek yürek olduğumuzu ilan ediyoruz.

Terörü telin ve lanetlemek için 25.10.2007 Perşembe günü saat 11.00 de Öğretmenevi önünden başlayıp, Hükümet Meydanında İstiklal Marşı ve Şehitlerimiz için kılınacak gıyabi cenaze namazı ile sona erecek bir yürüyüş tertiplenmiştir.

Düzenlenecek olan ‘ Malatya tek yürek’ yürüyüşüne tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve Malatya halkımızı, bu anlamlı ve duyarlı yürüyüşe davet ediyoruz. Düzenlenecek bu yürüyüşte herhangi bir provakasyona gelmeden, Doğusuyla, Batısıyla bir bütün olduğumuzu göstererek, herhangi bir taşkınlığa meydan vermeden, sadece Türk Bayrakları taşıyarak terörü birlikte kınayacağız.

Yürüyüşe sadece Türk Bayrakları ile katılacağımız gibi hiçbir siyasi ve kurum ve kuruluş sembol ve işaretlerine, imkan verilmeyecek ve parti bayrakları taşınmayacaktır.

Tüm Malatyalıları yapılacak Malatya Tek Yürek Yürüyüşüne davet ediyoruz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız