SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Polisin Şehit Olduğu Saldırıda Kaymakam Yaralı

0
Güncellendi - 2016-08-27 16:13:29
11 Polisin Şehit Olduğu Saldırıda Kaymakam Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, 11 polisin şehit olduğu intihar saldırısında yaralı sayısı 86’ya yükseldi. Yaralılar arasında İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur’un olduğu da öğrenildi.

Cizre ilçesi Konak Mahallesi’nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne 06.40 sıralarında terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü hafriyat kamyonu ile yapılan terör saldırısında bilanço artıyor. 11 polis memurunun şehit olduğu saldırıda, yaralı sayısı 86’ya yükseldi. Yaralılar arasında İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur’un bulunduğu da öğrenilirken, 80’inin polis, 5’inin ise sivil olduğu bildirildi. Adanur’un tedavisinin yapıldığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Öte yandan, yaralılardan 8’i ağır olmak üzere 9’unun çevre illere sevk edildiği ifade edildi. Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 77 yaralıdan 75’inin birkaç saat içerisinde taburcu edilmesinin planlandığı öğrenilirken, 2 yaralının yatışının yapıldığı kaydedildi. Yaralılar arasında 6 aylık Filiz Özalp’in bulunduğu da bildirildi.

Şehit olan polislerin 27 yaşındaki Harun Maytalman (Ordu), 22 yaşındaki Burak Mart (Osmaniye), 22 yaşındaki Ferhat Bozkurt (Kırıkkale), 32 yaşındaki Mehmet Dama (Afyonkarahisar), 43 yaşındaki Abdülhamit Kaya (Ardahan), 24 yaşındaki Tayfun Doğan (Osmaniye), 23 yaşındaki Osman Budak (Osmaniye), 26 yaşındaki Gökhan Kıncak (Balıkesir) ve Halil İbrahim Eriç (Çanakkale) oldukları öğrenildi. Diğer 2 şehidin kimliklerinin belirleme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Cizre, iha

CİZRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVİK KUVVET GRUP AMİRLİĞİ'NE YAKIN BİR NOKTADA BULUNAN POLİS KONTROL NOKTASINA BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRI DÜZENLENDİ. (ABİDİN YEL/ŞIRNAK-İHA)

ŞIRNAK'IN CİZRE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVİK KUVVET GRUP AMİRLİĞİ'NE TERÖRİSTLER TARAFINDAN DÜZENLENEN SALDIRIDA EMNİYET BİNASI VE ÇEVRESİNDEKİ EVLERDE HASAR OLUŞTU. (ABİDİN YEL/ŞIRNAK-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız