SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 'Torbacı' Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-01-04 17:09:08
11 'Torbacı' Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 3 ilde torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu ve uyarıcı hap satanlara yönelik düzenlenen son operasyonda yakalanan 11 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi Narkotim ekiplerince yılbaşı öncesi piyasaya yüklü miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu hap sürmek isteyenlere yönelik olarak gerçekleştirdiği Malatya merkezli Bingöl ve İstanbul’daki eş zamanlı ikinci operasyonda 12 şüpheli ile birlikte 100 adet ecstasy hap, 0,85 gram kokain, 7 gram esrar maddesi, 1,5 gram plaka esrar maddesi, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 7 adet dolu fişek ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

Uyuşturucu İle Mücadele Şubesinde işlemleri tamamlanan 12 şüpheliden 11'i Malatya Adliyesine sevk edildi. 11 şüpheli Sulh Ceza Hakimliğince  “Uyuşturucu Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mert (7 yıl önce)
    Bunlara en ağir cezalar verilmeli kanalboyundada bir kaçtane torbaci vardi artik görmüyorum böyleleri ıslah edilmeli en ağır şekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Polisimiz varolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    ringonun ahırııı
    0
    0
    Yanıtla