SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Ülkeden 34 Konuk..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki “2. Uluslararası Kommagene Gençlik Buluşması” programlarına katılmak üzere 11 ülkeden gelen 34 kişilik gençlik grubu Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.

Organizasyonla ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu açıklama yapıldı:

"15. Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı festivali çerçevesinde gerçekleştirilen “2. Uluslararası Kommagene Gençlik Buluşması” programlarına katılmak üzere 11 ülkeden ilimize gelen 34 kişilik gençlik grubu, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya da çeşitli kültürlerin yaşadığını, birlikte yaşama geleneğinin geçmişten günümüze kadar devam ettiğini söyledi.

Başkan Akın, “Malatya’yı ve Malatyalıları tanıdıkça daha çok seveceksiniz. Sizler nasıl Malatya’yı ve Malatyalıları tanıyıp sevdiyseniz, Malatyalı gençlerde sizleri ziyaret edip, tanıyacaklar. İnsanlar birbirlerini tanıdıkça daha çok severler. Malatyalı olarak bizler sizi çok seviyoruz” dedi.

Malatya’da olmaktan mutlu olduklarını belirten gençler de, kendilerini Malatya’ya davet ettikleri için Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ettiler.

Gençlik grubu içinde bulunan Ürdünlü gençler, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a, Ürdün’ün fiziki haritasının bulunduğu bir plaket ve teşekkür belgesi verdiler. Azerbaycan’lı gençler ise Başkan Akın’a Azerbaycan’ı tanıtan kitap ve CD hediye ettiler.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise gençlere kayısı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız