SON DAKİKA
SON DEPREMLER

11 Yeni Çeşme Yaptırılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:43:07
11 Yeni Çeşme Yaptırılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı merkezi bölgeler başta olmak üzere şehrin 11 değişik noktasında içmesuyu çeşmeleri yapımı işinin ihalesini gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Mimar Hasan Atay başkanlığında gerçekleştirilen ve toplam yaklaşık maliyetin 235 bin lira olarak öngörüldüğü ihaleye, oralarında belediyenin ortağı olduğu Esenlik Şirketi de dahil olmak üzere toplam 4 firmanın katıldığı bildirildi. İhaleye katılan 4 firmanın teklifleri arasında yüzde 100'e yakın farklar bulunduğu zarflar açıldıktan sonra görülürken, en düşük teklifi Ali Haydar Saygılı firmasının verdiği kaydedildi.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

A.Haydar Saygılı 228 Bin TL.

Esenlik      300 Bin TL.

Çalışkan İş Mak.  302 Bin TL.

Metin Çeçen   582 Bin TL.

İhale Komisyonu Başkanı, teklif dosyalarının incelenmesinden sonra ihalenin sonucunun belirleneceğini ve ilgililere yazılı olarak iletileceğini, kazanan firmanın 150 gün içerisinde 11 çeşmenin yapımını gerçekleştirerek belediyeye teslim etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

ARŞİV FOTO: Malatya Belediyesi tarafından daha önce yaptırılan çeşmelerden biri olan Sebze ve Et Pazarı önündeki çeşme görülüyor. Yaptırılacak çeşmelerin de, bu şekilde mermer ya da granit taşlarından yapılacağı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız