SON DAKİKA
SON DEPREMLER

110 Öğrenciye Ücretsiz Kurs

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:01
110 Öğrenciye Ücretsiz Kurs
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Doğanşehir ilçe merkezi ve köylerinde öğrenim gören 110 ilk ve orta öğretim öğrencisi dershaneye gönderilmeye başlandı. 

Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı ve İlçe Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak eğitimi ciddi manada önemsiyoruz. Eğitim yardımları vakfımız üyeleri tarafından her daim öncelikli olarak değerlendirilmektedir. Doğanşehir Kaymakamlığı olarak Vakfımızda dosyası bulunan ailelerin maddi yetersizlikler nedeniyle dershaneye gidemeyecek durumda olan ilk ve orta öğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerini destekleyerek; bu çocuklarımızın ve gençlerimizin ileride en güzel mesleklerde görev almalarını istiyoruz. Öğrencilerimizi dershaneye göndermekteki maksadımız öğrencilerimize sınav sistemi hakkında bilgi vermek, test çözme becerisini kazandırarak onları girecekleri sınavla ilgili motive etmektir. Geçen sene de 170 öğrenciyi dershaneye göndermiştik. Gönderdiğimiz öğrencilerin çoğu istedikleri bölümlere ve okullara yerleştiler, bir önceki seneye göre puanlarını artırdılar. Bu sene de öğrencilerimizin kendilerine sunulan bu imkandan yararlanacaklarına ve başarılı olacaklarına dair en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz yeter ki azimli olsunlar. İstedikleri üniversiteyi kazandıktan sonra da kendilerine olan desteklerimiz devam edecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız