SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1100 Genç Kayıtlı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Spor Merkezleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan törenle spor merkezlerinin açılışı gerçekleştirilirken burada bir konuşma yapan Malatya Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün ülkedeki gençleri spora yönlendirmek için faaliyet gösterdiğini söyledi.

Dağdelen, "Bilindiği üzere teşkilatımıza ülkemizde gençlik, beden eğitimi, spor hizmet ve faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, geliştirilmesi, teşvik edilmesi ve desteklenmesi için gerekli tedbirleri alarak, gençlik ve spor konularıyla ilgili kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını yönlendirmek ve bu kuruluşlarla iş birliğinde bulunma görevi verilmiştir. Vatandaşların ve okul dışı gençlerin, fiziksel, moral, güç ve yeteneklerini sağlayan ve beden eğitimi, oyun, jimnastik ve spor faaliyetlerini sevk ve idare etmek, gençliğin serbest zamanının değerlendirilmesine ilişkin hizmetler yürütmek, bilgi ve beceri kursları düzenlemek, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için gerekli tedbirleri almak teşkilatımızın başlıca görevleri arasındadır. Özellikle son yıllarda eğitim sistemimizin ilköğretimden, yüksek öğretime kadar olan bölümünde değişik kademelerde süreklilik arz eden sınav sisteminden dolayı çocuk ve gençlerimiz yıl boyunca büyük stres ve sıkıntı çekmektedirler. İşte bu çekilen stres ve sıkıntıdan çocuklarımızın çıkmalarını ve rahatlamalarını sağlama açısından il spor merkezleri büyük fayda sağlayacaktır. İşte bu amaçlar doğrultusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde her yıl düzenli olarak değişik spor branşlarında İl Spor Merkezleri açılmakta olup, bu merkezlere yıl içerisinde binlerce çocuk ve gençlerimiz katılmaktadır. Bu yılda bugüne kadar yaklaşık bin 100 sporcu kayıt yaptırmıştır" dedi.

İl Spor Merkezleri'nin açılış töreni Basketbol ve Boks gösterilerinin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız