SON DAKİKA
SON DEPREMLER

112'de Arıza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 112 Acil servis Operatörü'nde oluşan geçici arıza nedeniyle vatandaşların ya 112'yi sürekli aramaları, ya da çok acil durumlarda 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vermeleri gerektiği bildirildi.

Alınan bilgilere göre, Malatya 112 Acil Servis Operatör Sistemi'nde teknik araza nedeniyle birkaç günden beri arama yapıldığı zaman, ulaşımın sağlanamadığı belirtilerek vatandaşların 112 Acil Servis numarasını aradıklarında operatöre ulaşılmadığı takdirde, numarayı birkaç kez aramaları istendi.

Vatandaşların direkt 112 Acil Servis Operatörü'ne ulaşamaması halinde, çok acil durumlarda 155 Polis İmdat Telefonu'nu arayarak emniyetten yardım istediklerinde, 112 Acil Servise bilgilerin ulaştırılacağı kaydedildi.

Ayrıca, İl Ambulans Servisi çağrı kayıt ve operasyon yönetimi sistemi hatlarındaki mevcut teknik sorun giderilinceye kadar 112'yi arayarak ulaşamayan vatandaşların ayrıca yedek hat olarak temin edilen 323 49 96, 323 16 79, 325 77 08, 325 77 14, 325 77 53 ve 325 77 80 nolu numaraları arayabilecekleri bildirildi.

Arızanın geçici olduğu ve giderilmeye çalışıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız