SON DAKİKA
SON DEPREMLER

115 Yaşında Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:43:17
115 Yaşında Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ikamet eden 115 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti. 

Arguvan İlçesi Yazıbaşı köyünde hayatını kaybeden Abdullah Adıgüzel (115), kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 92 yıllık evliliğiyle gündeme gelen Abdullah Adıgüzel, 8 ay önce de eşini kaybetmişti. Dönemin Malatya Valisi Ulvi Saran, evliliklerinin 90.yılında Adıgüzel çiftini, oturdukları Arguvan ilçesine bağlı Yazıbaşı köyüne giderek ziyaret etmişti. Eşinden ayrı 8 ay yaşayan Abdullah Adıgüzel’i 8 Nisan 2010 tarihinde ziyaret eden dönemin Valisi Ulvi Saran, o tarihte 90 yıllık evli olmaları nedeniyle Adıgüzel güzel çiftinin Guinness Dünya Rekorlar Kitabına girmesi için çalışmalar başlatılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız