SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12.12.12 Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:56
12.12.12 Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

 Nikah günlerini özel güne getirip unutulmamasını sağlamak için 12.12.2012 tarihine nikah günü alanların sayısı günden güne artıyor. 

Malatya Belediyesi Evlendirme Dairesi memuru Mehmet Aldemir, "12.12.2012 tarihi nedeniyle şimdiye kadar evlendirme dairemize 27 çift resmen başvurdu. Bunlardan 4'ü 'resmi nikah töreni' olacak ve diğerlerine ise oda nikahı kıyılacak. Evlenecek çiftler 12.12.12 tarihini, hem nikah yıldönümlerini unutmamak, hem de farklı olmak için alıyor. 12 Aralık tarihine kadar 10 başvuru daha bekliyoruz. 12.12.2012 tarihine nikah almak isteyenlerin evlendirme dairesine bir hafta öncesinden başvurmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Mehmet Aldemir, 12.12.2012 tarihini isteyenler dışında, saat olarak 12.00'yi isteyenlerin bile olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız