SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Bingölspor'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:05
12 Bingölspor'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup takımlarından 12 Bingölspor, teknik sorumluluk görevine Malatyalı kaleci antrenörü Hüseyin Ökke’nin de ekibinde yer aldığı Erhan Koç’u getirdi. 

Sezon başında anlaştığı ancak çıkan pürüzlerden dolayı kısa süre sonra görevi bırakmak zorunda kaldığı 12 Bingölspor ile yeniden anlaşan Erhan Koç, doğu ekibiyle sözleşme imzaladı.

Futbolseverlerin Malatyaspor’da forma giydiği dönemdeki başarılı futbolculuğuyla tanıdığı Erhan Koç’un teknik ekibinde Malatyalı olan kaleci antrenörü Hüseyin Ökke de bulunuyor.

Geçen sezon şampiyon olan Dersimspor’da da Erhan Koç’un teknik sorumluluğunda kaleci antrenörlüğü görevini yürüten Hüseyin Ökke, 12 Bingölspor ile yeniden anlaştıklarını ve bu haftaki Kızıltepe maçı için takımla birlikte kampa gireceklerini söyledi.

Geçen sezon Dersimspor’daki başarılarını 12 Bingölspor ile de yaşamak istediklerini ifade eden Ökke, “Hocamız Erhan Koç 12 Bingölspor yönetimiyle yürüttüğü görüşmeler neticesinde yeniden anlaşmaya vardı. Sezon başı çalıştırdığımız ancak farklı birkaç nedenden dolayı yolları ayırdığımız 12 Bingöl takımı kaliteli futbolculara sahip bir takım. Bu sezon inşallah şampiyon olarak büyük bir camianın hedefini gerçekleştirmiş olacağız. Bir Malatyalı olarak memleketimi orada en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bu arada 12 Bingölspor takımının yeni transferleri Nijeryalı Uche, savunma oyuncusu Mehmet Ali Yakışık ve forvet oyuncusu Burak Canyurt takımlarının Kızıltepe ile oynayacağı maç öncesi Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Malatya şubesini ziyaret etti.

Malatya’dan Bingöl’e gidecekleri öğrenilen futbolcularla, dernek yöneticileri Mahmut Cücemen, Metin Taşpınar ve Mikail Ökke yakından ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız