SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Çeşmenin Suyu Sağlıksız

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bazı köylerdeki içme sularının sağlıksız olduğu bildirildi.
 
Alınan bazı içme suyu numunelerinin 12'sinin sağlıksız çıktığı belirtildi. Numune sonucu uygun olmayan yerler arasında belediye çeşmelerinin de bulunması dikkat çekti. Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında birçok köyde içme suyu numuneleri alındı.
 
Numune sonucu uygun olmayan yerler şöyle:
 
"Arapgir ilçesi Çiğnir Köyü meydan çeşmesi, Darende ilçesi Ayvalı Belediyesi çeşmesi, Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi belediye çeşmesi, Battalgazi ilçesi Şişman Köyü cami çeşmesi, Şişman Köyü meydan çeşmesi, Yazıhan ilçesi Durucasu Belediye çeşmesi, Yazıhan ilçesi Fethiye belediye çeşmesi, Darende ilçesi Ilıca Beldesi Fatih Mahallesi Gürsel Bahçeli ev çeşmesi, Kale ilçesi İkizpınar Köyü muhtarın evinin çeşmesi, Merkez Fırıncı Köyü Cami çeşmesi, Fırıncı Köyü meydan çeşmesi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız