SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Dev Adam İçin Kayıt

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:01
12 Dev Adam İçin Kayıt
A- A+ PAYLAŞ

12 Dev Adam Malatya Basketbol Okuluna kış dönemi kayıtlarının devam ettiği bildirildi. 

Yılın 12 ayı çocuk ve gençlere basketbol eğitimi vermek üzere Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açılan 12 Dev Adam Basketbol Okulları kapsamında çalışmalarını sürdüren 12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu’nun kış dönemi kayıtlarının devam ettiği kaydedildi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren 12 Dev Adam Malatya Basketbol Okulu Antrenörü Bayram Acar, yaz dönemi çalışmalarının çok verimli geçtiğini, okulların açılmasından sonrada ara vermeden kış dönemi çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu’nda haftanın 3 günü çalışmalar yaptıklarını ifade eden Acar, şöyle konuştu: “Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu olarak haftanın 3 günü çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Basketbol sporunu öğrenmek isteyen sporcularımızı bekliyoruz. Hedefimiz Malatya’ya yeni sporcular kazandırmak. Bu amaca yönelik çalışıyoruz.”

Acar, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu’nun 10. yılında olduğunu ve Malatya’ya birçok sporcu kazandırdıklarını kaydederek, “Bay ve bayanlarda eğitimlerimiz devam ediyor. Burada yetişen sporcularımızı yerel ligimizde değerlendiriyoruz. Bundan sonra Malatya’daki takımlarımızın alt yapılarına sporcu kazandıracağız” diye konuştu.

Acar, yaz döneminde eğitim gören sporculara sertifikalarının verildiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız