SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Dev Adamda Yaz Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:56:41
12 Dev Adamda Yaz Kursu
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nda yaz dönemi kayıtlarının devam ettiği bildirildi. 
 
Yılın 12 ayı çocuklara ve gençlere basketbol eğitimi vermek amacıyla Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları kapsamında Malatya’da yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları, yaz dönemi çalışmalarına başlıyor. 11 Haziran’da yaz dönemi çalışmalarına Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu’nda başlayacak olan Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, kayıtları almaya devam ediyor. Her yaştan 25 kişilik gruba haftanın 4 günü basketbol eğitimi veren Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları, geleneksel olarak düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Şenliği'ne de katılarak, sporculara sosyal açıdan da katkı sağlıyor.
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları Antrenörü Bayram Acar, iyi bir ivme kazandıklarını belirterek, okulda yetişen sporcuların ligde de oynadıklarını söyledi. Çocuklara ve gençlere basketbol sporuyla ilgili temel bilgilerin verildiğini ifade eden Acar, “Okulumuzda basketbolu seven ama temel bilgisi olmayan sporcularımıza, basketbolun temel konularını uygulamalı olarak gösteriyoruz. Bunun yanında Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları ile kulüp iş birliği kapsamında burada yetişen sporcularımızı Malatya Basketbol Ligi'nde mücadele eden kulüplerimizde oynatıyoruz. Sporcularımızın yüzde 70'i bu sezon liglerde forma giydi. Bu da bizim için ayrı bir gurur oldu. Özellikle ilköğretim ve ortaokullarda sporcularımız başarılı performanslar ortaya koydu. 2 yıldır Özel Bilim Koleji ile yaptığımız ortak çalışmalarda başarılı sonuçlar elde ettik” dedi.
 
Malatya'da basketbol sporunda iyi bir alt yapının oluştuğunu kaydeden Acar, "Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulları olarak Malatya basketbolu için iyi bir alt yapı oluşturduk. Bu anlamda lokomotif görevi gördüğümüze inanıyorum. Bundan sonrada buna yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda ailelerimizin çocuklarını okullarımıza yönlendirmesini bekliyoruz. Ailelerimiz Malatya Basketbol internet sitesine girerek, çocuklarını kayıt yaptırabilirler" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız