SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'12 Eylül Bir Yol Ayrımıdır'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ömer Ekici ve beraberindeki partililer Hekimhan ilçesinde referandum nedeniyle vatandaşlardan hayır oyu vermelerini istedi.

MHP İl Başkanı Ekici'nin ziyaret ve açıklamalarına ilişkin parti basın bülteni şöyle:

"Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanımız Ömer EKİCİ ve İl Yönetim kurulundan oluşan heyetimiz; 12 Eylül’de yapılacak olan referandumla ilgili; Hekimhan ilçemizi ziyarette bulundular. Ziyaret sırasında İl Başkanımız Ömer Ekici İ AKP il başkanının “HAYIR” da kirli birliktelik sözlerine sert yanıt verdi.

Ziyaret sırasında İl Başkanı Ekici; Hekimhan ilçesine yaptığı ziyarette 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda Hekimhanlıların desteğini istedi. Bir basın mensubunun sorusu üzerine Ekici; asıl kirli birliktelik; PKK ile yapılan gizli görüşme sonucu belirlenen yol haritasıdır. Asıl kirli birliktelik aranıyorsa; İmralı canisi ile yapılan pazarlık sonucu çizilen yol haritasında aranmalıdır.

Türkiye’nin köklü bir siyasi partisi ile referandumda hayır oyu verecek tüm duyarlı kesimlerle bizim birlikteliğimizden bahsedenler; okyanus ötesindeki güç odaklarıyla Avrupa Birliği ile, amca, abi dedikleri Barzani Talabani ve peşmerge reisleri ile girdikleri kirli birliktelikten bahsetsinler. PKK talebi ile açılım paketinin içinde olan ve bugünkü AKP - PKK işbirliği ile sonuç almak için; yapılmak istenen gizli gündemde aranmalıdır kirli birliktelik.

Oysa o söyledikleri siyasi partinin bazı söylemlerini tasvip etmemizin mümkün olmadığı bu günlerde bazı konuşmalarında son yapılan lider değişikliği ile “AKP’ye yeni bir partner mi oluşturuldu” diye soru işaretlerinin olduğu bu süreçte; Milliyetçi Hareket Partisi’nin başka bir siyasi parti ile birlikteliğinden bahsetmek alçakça bir iftiradan başka bir şey değildir.

Şunu da belirtmek isterim Milliyetçi Hareket; vatanın bölünmez bütünlüğü, tek dil, tek bayrak, tek vatan, diyerek Ne Mutlu Türküm Diyene. sözünde birleşebilen herkesle de birliktelik yapmaktan bir sakınca görmemektedir.

Burada değerli hemşerilerimize soruyorum;
Amerika Türk milletini Milliyetçi Hareket Partisin’ den daha mı fazla seviyor?

Avrupa Birliği milletimizi bizden daha mı çok düşünüyor? Barzani ,Talabani, peşmerge başlarını Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bizden daha mı fazla düşünüyor?

Asıl kirli birliktelik bunlarla beraber hareket eden iktidardadır. Asıl kirli birliktelik ve kirli zihniyet İmralı Canisi ile gizli anlaşma yapanlardadır. Asıl kirli birliktelik “Bunları deliğe süpürmeyin de kullanın istifade edin” diyen AKP kadrolarındadır.

Türkiye sevdalılarının referandum da “HAYIR” da birleşmeleri ve bu kirli oyunda hep birlikte dur demeleri gerekmektedir. Aksi takdirde atılan her evet oyu Türkiye’nin bölünmesine ve AKP’nin kirli birlikteliklerine hizmet edecektir. Milletimiz bu gelişmeleri iyi değerlendirmelidir. Ben inanıyor ve biliyorum ki Hekimhanlı hemşerilerimizde vatansever ve sağduyu sahibidir. Tüm Türk milleti gibi Hekimhanlı hemşerilerimizin de referandum günü sandıklarda kullanacakları oylarla bu çirkin oyunu bozacaklarına inanıyorum.

12 Eylül bir yol ayrımıdır, anlamak ve karar vermek durumundayız. Ya bu kirli oyundan yana olacağız, ya da Türk Milletinin bin yıllık kardeşliğinden yana olacağız, ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız