SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Ülkesine Döndü

0
Güncellendi - 2018-05-25 17:26:54
Boutaib Ülkesine Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 12 gol kaydeden Fas asıllı forvet Khalid Boutaib, ülkesine döndü. Boutaib, Fas Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla önemli gollere imza atan ve takımının sezonu 10.sırada bitirmesinde büyük rol oynayan Khalid Boutaib, aynı sezon içerisinde Fas Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası biletini almasını da sağladı.

Afrika Elemeleri C Grubu'nda 4 karşılaşmada 4 gol kaydeden Boutaib'li Fas, grubunu lider tamamladı ve Dünya Kupası biletini aldı.

Golcü futbolcu, sezonun sona ermesinin ardından Perşembe günü Fas'a gitti. Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacak olan Boutaib, Fas Milli Takımı'nda forma giydiği 15 karşılaşmada 7 gol kaydetti.

Fas Mili Takımı B Grubu'nda Portekiz, İspanya ve İran’a karşı mücadele edecek. 2018 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Fas’ın kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Mounir El Kajoui (Numancia), Yassine Bounou (Girona), Ahmad Reda Tagnaouti (Ittihad Tanger)

Savunma: Mehdi Benatia (Juventus), Romain Saiss (Wolves), Manuel Da Costa (Medipol Başakşehir), Badr Benoun (Raja), Nabil Dirar (Fenerbahçe), Achraf Hakimi (Real Madrid), Hamza Mendyl (Lille), Oualid El Hajjam (Amiens)

Orta saha: M’barek Boussoufa (El-Cezire), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Youssef Ait Bennasser (Caen), Sofyan Amrabat (Feyenoord), Younes Belhanda (Galatasaray), Faycal Fajr (Getafe), Amine Harit (Schalke 04), Noussair Mazraoui (Ajax)

Forvet: Khalid Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor), Aziz Bouhaddouz (Saint Pauli), Ayoub El Kaabi (Renaissance Berkane), Nordin Amrabat (Leganes), Mehdi Carcela (Standard de Liege), Hakim Ziyech (Ajax), Youssef En-Nesyri (Malaga).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    Adam adamm. Çok maç kazandırdı bu sene bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (5 yıl önce)
    Habere basliga bakiyorum okuyorum,Biz ne günlere kalmisiz
    0
    0
    Yanıtla