SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"12 İlçenin Desteği O'na.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:12
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 17 Nisan Salı günü yapılacak olan il kongresinde, merkez ve 11 ilçe başkanının, genel merkez atamasıyla il başkanlığı görevine getirilen Enver Kiraz’a destek verecekleri bildirildi.
 
Partinin merkez ilçe başkanı Abdulvahap Ayzabar, 12 ilçenin destek kararını açıklarken, Kiraz’a destek vermeyen iki ilçenin Akçadağ ve Kale oldukları öğrenildi.
 
Merkez ilçe başkanı Ayzabar, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:
 
“Bugün saat 11:00 de parti İl binasında 17 Nisan’da yapılacak İl kongresi öncesi son bir değerlendirme yapmak için bir araya geldik,  partimizin İlçe başkanları kararını verdi.
 
Toplantıya katılan İlçe Başkanlarından Merkez İlçe Başkanı olarak şahsım başta olmak üzere toplam 12 ilçe Başkanı Enver Kiraz’a tam destek vererek, İl kongresinde mevcut il Başkanı Enver Kiraz’ı desteklemek için karar aldık.
 
12 İlçe Başkanı adına açıklama yapma kamuoyuyla paylaşma yetkisi Merkez İlçe Başkanına olarak şahsıma verildi.
 
İlçe Başkanları olarak 3 ay önce Genel Merkez tarafından atanan İl Başkanının başarılı çalışmaları ve yeni dönemde birlik beraberlik sağlayarak CHP’yi Malatya’da iktidara taşıyacağına inanmaktayız.
 
CHP İlçe Başkanları olarak ; AKP iktidarının zam ve zulüm düzenine karşı birlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek, Enver Kiraz Başkanlığında oluşacak bir yönetim için tek adayla kongremizi yapmamız en büyük arzumuzdur. 
 
Elbette ki en demokratik bir hak olarak her üyemizin adaylık hakkı vardır ve bu hakkı kullanmak isteyenleri de saygı ile karşılarız.
 
Ancak biz asıl muhalefetin AKP’ye karşı yapılması gereğine inanarak Sayın İl Başkanımız Enver Kiraz’la mücadelemize devam kararı aldık.
 
Bu konuda İlçe Başkanı arkadaşlarımın şahsıma basına ve kamuoyuna açıklama yetkisi vermelerinden dolayı, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
 

Bu arada CHP'nin merkez ilçe başkanı Ayzabar, yaptığı ayrı bir açıklamada, partili belediye başkanlarının da Enver Kiraz'ı desteklediklerini öne sürdü.

 
ADAYLIK İÇİN ÜÇ İSİM..
CHP’nin 17 Nisan günü Kongre ve Kültür Merkezi salonunda yapılacak olan kongresinde, mevcut il başkanı Enver Kiraz ile Hasan Hüseyin Gedik ve Zeki Çıplak’ın başkan adayı olarak seçimlere gireceği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız