SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 İlin İGM Başkanları Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 12 kentin il genel meclisi başkanları valiliği ve belediyeyi ziyaret etti.

Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik, beraberinde Ankara, Kayseri, Osmaniye, Elazığ, Nevşehir, Adıyaman, Van, Diyarbakır, Yozgat, Sivas, Tokat ve Bitlis İl Genel Meclis Başkan ve Başkan vekilleriyle, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Başkan Akın'ı ziyaret etti.

Belediyeyi ziyareti sırasında bir konuşma yapan Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik, mutat aralıklarla yaptıkları İl Genel Meclis Başkanları Toplantısı'nın 6.'sını Malatya'da yapacaklarını bildirerek, her toplantıyı ayrı bir ilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

İstişare toplantısı adı altında yaptıkları toplantılarda görüş alışverişinde bulunduklarını ve konuları tartıştıklarını da kaydeden Çelik, bu toplantıların çok faydalı geçtiğini belirtti.

Meclis başkanları ile başkan vekillerini ilde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın ise, son çıkan yasa çerçevesinde meclis başkanlarıyla üyelerine verilen yetki ve görevlerin artırıldığını belirterek, "Bu sivilleşmeye doğru atılan çok ciddi ve büyük bir adımdır. İnşallah bu adımlar sıklaşarak çoğalacaktır. Bizim gönlümüzde yatan, Avrupa standartlarında bir demokrasinin Türkiye'ye yerleşmesidir" dedi.

Daha sonra konuşan Ankara İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu ise, Türkiye genelinde bütün illerde bu tür toplantılar yaptıklarını ve istişarelerde bulunduklarını kaydederek, illerdeki olumlu gelişmelerin ülke genelinde yaygınlaştırılması için proje ve hizmetleri paylaştıklarını söyledi.

Son olarak konuşan Kayseri İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Taş ise, ortak çalışmayı gerektiren bu toplantılar sayesinde illerde gördükleri güzel hizmetleri başka illerde uygulamayı amaçladıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız