SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Kupalık Gurur Tablosu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:13
12 Kupalık Gurur Tablosu
A- A+ PAYLAŞ

Fatih İlk ve Ortaokulu öğrencileri, il genelinde düzenlenen okullar arası müsabakalarda kazandıkları 12 kupayla adlarından söz ettirdiler.

Malatya'da okullar arası düzenlenen çeşitli branşlardaki müsabakalarda 12 kupa kazanan öğrenciler, gurur tablosu oluşturdular. 

Okulda düzenlenen  törenle kupa ve madalyalarını alan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte başarılarını kutladılar. 

Fatih İlkokulu Müdürü Yusuf Aktunç, "Öğrencilerimiz yıl boyunca büyük gayretler sarf ettiler. Çocuklarımızın bir alt yapısı var. sportif başarılar bir anda gelen başarılar değildir. En az bir 3 yıllık alt yapısı vardır. Öğrencilerimiz bu manada çok ciddi çaba sarf ettiler. Madalyaları almamızda beden eğitimi hocalarımızın çok ciddi katkısı var. çok daha büyük başarılar için daha çok çalışacağız. İlerleyen zamanlarda farklı projeler ile karşınıza çıkacağız. Bu yıl belli branşlarda kupa kaldırdık. Ama bizim çalışmalarımız devam ettiği sürede hem bu başarılarımız farklı branşlara taşınacak hem de çocuklarımız ülkesine, milletine ve ailesine yararlı bir evlat olacaklarına inanıyorum. Ulu önderimizin de söyledi gibi ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim’ diyor. Gerçekten toplumda bu tür sportif anlamda çalışmalarımızı bırakmamamız gerekiyor. Gençlerimizi bazı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür faaliyetleri yapmamız gerekir. Bu çalışmalar planla ve sistemli olması gerekir. Biz o sistemi oluşturmaya başladık. İnşallah ilerleyen zamanlarda başka başarılara da imza atarız. Ben bu başarılarda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilerinin farklı branşlarda yakaladıkları sportif başarılarla gurur duyduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ergin Acet, “Ben yaklaşık 3 aydır buradayım. 3 ay içerisinde alttan gelen sporcularımızın lisanslarını çıkardık. Yaklaşık 160 tane öğrencimize lisans çıkardık. Sonucunda 12 tane kupayı okulumuza kazandırdık. Bu başarı hem okulumuz açısında hem öğrencilerimiz açısında hem de velilerimiz açısından büyük bir mutluluk yaşattı. Bu başarıda bize destek olan hocalarımıza ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda başka branşlardaki başarılarla da adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Başarının sistemli çalışmaktan geçtiğini dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Birsel Gündüz, “Başarı bir ekip çalışmasıyla gelir. Veliler, öğrenciler, öğretmenler, okul müdürümüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün ayrı ayrı özverisi gerekir. Biz planlı programlı hareket ettik. Bireysel değil ekip çalışması bu başarıları getirir. Mehmet hocamızın gelmesiyle birlikte toparlanma sürecine girdik. Bu başarıları da onun sayesinde kazandık. Biz diğer başarılarımız için elinden geleni yapacağız. Biz okul olarak çalışkan ve azimli öğretmenleriz. Bu böyle devam ettiği sürece başarıda kaçınılmaz olur” dedi. 

Başarılı olan öğrenciler şöyle: 

Oryantiring Yıldız Kızlar İl Birincileri 

İrem Akın

Melike Çolakoğlu

Gamzenur Üstüner

Azize Nida Balkız

Zeynep Algedik

Nisa Bingöl

Oryantiring Yıldız Erkekler İl Birincileri

Muhammet Eymen Kaya

Harun Aktaş

Mehmet Eren Aslan

Osman Aslan

Ahmet Okuşluk

Jimnastik Yıldız Kızlar İl Birincileri

Yeşim Kayaş

İrem Akın

Havva Boran

Jimnastik Yıldız Erkekler İl Birincileri

Berkay Çelen

Okan Bereket

Ahmet Cihan Adıgüzel

Karate İl Birincisi

Zeynep Şevval Sinan

Jimnastik Küçük Kızlar İl İkincileri

Sevim Şenlik

Işıl Ece Demirci

Ümran Kısak

Nisanur Korkmaz

Merve Gül Karaşın

Jimnastik Küçük Erkekler İl İkincileri

İzzet Kağan

Berke Kal

Batuhan Karaşın 

Masa Tenisi Yıldız Erkekler İl Birincileri 

Yusuf Çurgatay

Arda Mecit Genç

Uğurcan Bayer

Badminton Yıldız Kızlar İl Üçüncüleri 

Aleyna Özkan 

Semanur Yeşilkaya

Ayşenur Yeşilova

Esengül Arslan

Yeşim İlayda Maras

Badminton Yıldız Erkekler İl Üçüncüleri

Semih Özkaya

Fatih Kocaman

Ahmet Okuşuk

Taha Yusuf Dönmez

Mehmet Ali Elpeze 

Badminton Küçük Kızlar İl Dördüncüleri

Eda Adıgüzel

Azra Yılmaz

Hilal Taner

Selen Çavuş

Meral Güven

Sevil Erkan

Badminton Küçük Erkekler İl Üçüncüleri

Umut Efe Sülecik

Yıldıray Bülbül

Furkan Çurgatay

Fırat Ekici

Okulun jimnastik takımını çalıştıran öğrenciler

Yaren Helin Serinkaya

Selin Özkaya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız