SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Mahallenin Ulaşım Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-11-04 11:43:11
12 Mahallenin Ulaşım Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir’in yol problemleri olan 12 mahallenin ulaşım sorunu çözüldü.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bu hizmetlerin gelmesinde çok emekleri oldu. Güzel Doğanşehir’imizin yol sorunları azaldı. Birçok yolumuz asfaltla yeni tanıştı. Bu senede 45 kilometrelik asfalt çalışması yapıldı. Birkaç yerimiz kaldı. Havalar müsaade ederse oraları da yapacağız. 2017 yılı için söylenebilecek tek şey var oda asfaltsız hiçbir yolumuz kalmayacak. Büyükşehir Belediyemiz bu anlamda muazzam çalıştı ve güzel işler ortaya çıkardı” şeklinde konuştu.

Belediye tarafından çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi;

“4.5 kilometre uzunluğundaki Hudut-Bahçelievler yolu, 8 kilometre uzunluğundaki Gövdeli-Karabölük, 3 kilometre uzunluğundaki Karşıyaka-Kalyolu, 8 kilometre uzunluğundaki Kadılı-Çayyolu, 2.3 kilometre Yolkoru mahalle içi yollar, 4 kilometre Erkenek mahalle içi yollar, 10 kilometre Beğre mahalle içi yollar, 3.5 kilometre Çığlık mahalle yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

8 kilometre uzunluğundaki Örencik-Hapur yolunda ise Büyükşehir Belediyesi yol genişletme ve altyapı çalışmaları yapıyor. Büyük bölümü 4 metre genişliğinden 8 metre genişliğine çıkarılan yol gelecek yıl asfaltlanacak. “

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rıza Aktaş (7 yıl önce)
    lütfen arguvan dolaylı yoluna da bir gidip bakın Allah rızası için
    0
    0
    Yanıtla