SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Öğretmene Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-02-24 17:40:55
12 Öğretmene Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli iken daha önce ihraç edilen 12 öğretmen gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç edilen öğretmenlere yönelik operasyonda 15 adrese eş  zamanlı operasyon yapıldı. Opersyonda 12 öğretmen gözaltına alındı.

VALİLİK AÇIKLAMASI..

Malatya Valiliği'nden de operasyonlara ilişkin şu açıklama yapıldı:

"İl Emniyet Müdürlüğünce Malatya merkezli 3 ilde 15 ayrı adrese yapılan operasyon sonucu; FETÖ/PDY Terör Örgütü ile iltisaklı irtibatlı oldukları vb. gerekçelerle Milli Eğitim Müdürlüğündeki öğretmenlik görevlerinden daha önce KHK ile ihraç edilen eski öğretmenlerin de araların da bulunduğu 12 kişi gözaltına alınmıştır.

Daha önce görevlerinden KHK ile ihraç edilen FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aranan eski öğretmenlerden 2 kişi Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile İstanbul ve Zonguldak illerinde gözaltına alınarak ilimize getirilmiş olup sorgulamaları devam etmektedir.

Ayrıca Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları gereği İlimiz de Serbest Meslek sahibi 2 kişi FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Samsun iline gönderilmiştir."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız