SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Ortaokul Bilgide Yarıştı

0
Güncellendi - 2018-05-11 02:43:19
12 Ortaokul Bilgide Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesinde bulunan 12 ortaokulun katılımı ile bilgi yarışması düzenlendi. Finale kalan 3 ortaokul arasında Gazi Ortaokulu yarışmada birinci oldu.

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya bölgesinde bulunan 12 ortaokulun katılımı ile düzenlenen bilgi yarışmasının finali Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda yapıldı. Finalde, Gazi Ortaokulu, Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu ve Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu yarıştı. Yarışmaya katılan öğrencilere 28 soru yöneltildi. 28 sorudan 24’ünü bilen Gazi ortaokulu birinci olurken, Şehit Erdal Alpkılıç Ortaokulu ve Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencilere 23 soruya doğru yanıtı verdi. Yarışmada birinci olan Gazi Ortaokulu öğrencileri büyük sevinç yaşadı.

Yarışmaya katılan öğrencilere hediyeleri verilirken, Gazi Ortaokulu Müdürü Erhan Ekici, bilgi yarışması hakkında bilgiler vererek, “Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapmış olduğumuz bir projedir. Eğitim bölgemiz civarındaki 12 okulun katılımıyla yedinci sınıflar arasında bilgi yarışması düzenliyoruz. Bu 12 okulumuzu toplam dört gruba ayırdık. Bu grup birincilerini de Kervansaray'da final yarışmasına davet ettik. Sınava girecekleri için sekizinci sınıfları dahil etmedik, sınav motivasyonları azalmasın diye. Şuan final yarışmasındayız. Finalde birinci olan öğrencilerimiz bölge birincilerimiz olacak. Belediye başkanımızın imzaladığı kitapları yarışmaya katılan 36 öğrencimize verdik. Ayrıca Battalgazi Belediyesi tarafından temin edilen çeşitli sürpriz hediyeler olacak” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız