SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''12 Temmuz'da Başlıyor''

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Müdür Yardımcısı Engin Selçuk, Aile Hekimliği için Malatya'nın hazır olduğunu vurguladı.

İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu üyelerine Malatya'da 12 Temmuz tarihinde başlayacak olan Aile Hekimliği konusunu sinevizyon eşliğinde anlatan Sağlık Müdür Yardımcısı Engin Selçuk, "Aile Hekimliği Uygulamasına ilimizde 12 Temmuz tarihi itibariyle başlanacaktır. 25.05.2010 tarih ve 27591 sayılı Resmi Gazete de Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliği yayınlanmış ve yürürlüğe girmiştir.

Bu nedenle daha önceden yayınladığımız Malatya Valiliğimiz tarafından onaylanan ve uygulamaya giren Atama ve Yerleştirme Talimatnamesindeki bazı bölümler bu yeni Uygulama Yönetmeliği ile değişmiş durumdadır" ifadelerini kullandı.

"Aile Hekimliği, bireylere ve ailelere sürekli ve tam kapsamlı sağlık bakımı sağlayan tıp disiplinidir. Aile Hekimliği alanı, her yaş grubunu, her bir cinsiyeti ve her bir hastalığı kapsıyor" diyen Engin Selçuk, Aile Hekimliği için Malatya'nın hazır olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız