SON DAKİKA
SON DEPREMLER

120 Araçlık Katlı Otopark Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından şehir merkezindeki otopark sorununu gidermek amacıyla Belediye binası arkasında (Saray Mahallesi) yaptırılan çok katlı otoparkın inşaatı bitirilerek hizmete hazır hale getirildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Saray Mahallesinde yaptırılan çok katlı otoparkın 22 Temmuz 2005 tarihinde temelinin atıldığı ve hedeflendiği gibi 2005 yılının sonunda hizmete hazır hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, Malatya’daki trafik yoğunluğundan kaynaklanan sorunların “Milli Egemenlik ve Sıtmapınarı araç alt geçitleri ile çözümlenmesinin hedeflendiği, bunun yanı sıra, otopark sorununun da katlı otopark yapımı ile giderilmesinin amaçlandığı" belirtilerek, Saray Mahallesi’nde yaptırılan otoparkın bu amaca ulaşılmasında önemli katkı sağlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, uzun yıllardan hukuki ihtilaflardan dolayı mahkeme süreci devam eden ve otopark olarak planlanan alana ilişkin tüm süreçlerin hızla sonuçlandırıldığı ve 22 Temmuz 2005 tarihinde otoparkın temelinin törenle atıldığı hatırlatıldı.

900 m2’lik alanda yerleşen otopark 4 katlı ve 120 araç kapasiteli olarak inşa edildi. Otoparkın açılış töreninin kısa süre sonra yapılacağı ve hizmete sunulacağı belirtildi.

Malatya Belediyesi yetkilileri, "Belediyemiz tarafından, şehrimizin en az 4 ayrı noktasında daha çok katlı otopark yapılması amacıyla yer tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir.”dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız