SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1200 Kişi Daha Alacak

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin çağrı merkezi sektörünün temsilcileri arasında bulunan Customer Management Center (CMC)’nin şu anda Malatya’da 600 kişiyi istihdam ettiği ancak bu sayının 2010 yılında bin 800’e çıkartılacağı açıklandı.

Türkiye genelinde 50’den fazla kurumsal firmasına hizmet sunan CMC’nin Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki CMC Malatya Operasyon Merkezi, Malatya’da önemli bir istihdam kapısı oldu. CMC, şuanda Malatya Operasyon Merkezi’ndeki 600 personel sayısını bin 200 kişiyi de 2010 yılında istihdam ederek bin 800’e çıkartmayı hedefliyor.

CMC’den yapılan yazılı açıklamada, “Beyaz yakalı işgücü istihdamı anlamında Malatya’daki en büyük özel sektör işletmelerinden biri konumunda bulunan CMC Malatya Operasyon Merkezi, halihazırda 600 kişilik bir ekiple çalışmalarını yürütmekte. Öte yandan CMC Malatya Operasyon Merkezi’nin 2010 yılında 1.200 kişiye istihdam sağlaması ve böylece hem Malatya’ya hem de çağrı merkezi sektörüne yönelik daha fazla katkı yapması hedefleniyor” deniliyor.

CMC Malatya Operasyon Merkezi’nin alt yapı çalışmalarını tamamladığı ve 19 Kasım 2009 tarihinde açılışı için resim bir tören düzenleneceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız