SON DAKİKA
SON DEPREMLER

121 Kilo Esrar Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:53
121 Kilo Esrar Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Polis ve jandarma tarafından yapılan iki ayrı operasyonda toplam 121 kilo esrar ele geçirilirken, 2'si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

POLİS OPERASYONU..

Malatya’da bir otomobil içerisinde 97 kilo esrar ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Şubesi ekiplerince alınan bir istihbarı çalışma üzerine Çevreyolu Mişmiş Park mevkiinde, Malatya’ya giriş yapan Z.Ş. yönetimindeki 46 E 6409 plakalı otomobil, ekipler tarafından yola kapan konularak durduruldu. Linda adlı narkotik köpeğinde kullanıldığı operasyonda otomobilin bagaj kısmında toplam 97 kilo esrar ele geçirildi. Otomobilin içerisindeki sürücü Z.Ş. ile birlikte akraba olduklarını söyleyen N.K. adlı kadın gözaltına alındı. Her iki şüphelinin de sabıkasız olduğu öğrenilirken, Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollarda kontrol olmayacağını sanarak, esrarı taşıdıklarını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan, otomobilin arka camlarına şüphelilerin dua kitabı koyarak şüpheleri uzak tutmaya çalıştıkları, uyuşturucu tacirlerinin zaman zaman bu gibi yöntemleri kullandıkları belirtildi.

VE JANDARMA..

 Malatya’da, jandarma ekiplerince yapılan çalışmada 24 kilo esrar ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kale ilçesinde durdurularak arama yapılan bir minibüsün içerisinde 24 kilo esrar ele geçirildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili biri bayan iki kişiyi yakaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız