SON DAKİKA
SON DEPREMLER

123 Üyeli Odada 5 Aday Yarıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:25
123 Üyeli Odada 5 Aday Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Toplam üye sayısı 123 olan Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığı için 5 aday yarışırken, başkanlığa 1 oy farkla İlker Özan seçildi. 

Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulu belediye salonunda yapıldı. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan Mustafa Kızılbağlı yeniden aday olmazken, başkanlık için İlker Özan, Emircan Başdoğan, Mustafa Hami Gürel, Serdal Birgü ve Mustafa Başpınar aday oldular.

Seçim sonucunda 39 oy alan İlker Özan Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanı seçilirken, diğer adaylar Emircan Başdoğan 38 oy, Mustafa Hami Gürel 2 oy, Serdal Birgü 5 oy ve Mustafa Başpınar ise 21 oy aldı.

Toplam 123 üyeden 105 kişinin oy kullandığı seçimde Arapgir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın İlker Özan başkanlığındaki yönetim kuruluna Emre Pala, Salman Başpınar, Mehmet Aksu, Murat Baytal, Adıgüzel Tekin ve Erdoğan Kırık seçildiler. Denetim Kurulu’na ise Şenol Bozkurt, Zeki Ercan ve Ahmet Küçük getirildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız