SON DAKİKA
SON DEPREMLER

126 Kişi Umreye Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:54:17
126 Kişi Umreye Gitti
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’dan kutsal topraklara umre için 126 kişi törenle uğurlandı. 

Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde (MAŞTİ) 2014-2015 Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile umreye gitmek üzere Malatya İl Müftülüğü'ne müracaat ederek Ekonomik Uzun-24 Günlük 3. turdan umreye gidecek 126 umre yolcusuna, uğurlama programı düzenlendi.

Kur’an- ı Kerim tilaveti ile başlayan programa İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş, Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Hulusi Kayaduman, kafilede görevlendirilen din görevlileri, umreciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş, “Umreye gidenler geride bıraktıklarını da temsil ederler. Sizler Kur’an’ın indiği, Efendimizin doğduğu yerlere gideceksiniz. Tavaf yapacaksınız, say yapacaksınız. Yaptığınız şeylerin hepsinin birer anlamı var. Orada zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Manevi hayatınız için umre milat olsun. Orada zemzem içeceksiniz. İnşallah Cennet içeceklerinden içmekte nasip olsun. Allah sizleri muvaffak etsin. Yolculuğunuz hayırlara vesile olsun. Umreniz ve yapacağınız bütün ibadetleriniz mebrur olsun” dedi.

İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş‘ın konuşmasının ardından yaptığı dua ile Umreciler uğurlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız