SON DAKİKA
SON DEPREMLER

129 Adet Gümüş Sikke Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2019-10-09 02:37:59
129 Adet Gümüş Sikke Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da jandarma tarafından yapılan operasyonda 129 adet gümüş sikke ele geçirildi.

Bir kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili olarak, Jandarma'dan Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kaçakçılık ile mücadele kapsamında oluşturulan özel ekip marifetiyle yürütülen çalışmalar neticesinde, Yazıhan ilçesinde (1) şahsın elinde tarihi eser niteliğinde sikkeler olduğu ve bu sikkeleri satmaya çalıştığı bilgisi elde edilmiştir. 07.10.2019 günü İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyon sonucu (1) şahıs sikkeleri satmaya çalıştığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Yakalama sonucunda toplam (129) adet Gümüş Sikke ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ekrem ERDEMİR (4 yıl önce)
    Helal olsun jandarma ekiplerine, ellerinize sağlık, başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla