SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12'liklerin Liginde Gol Yağmuru

0
Güncellendi - 2016-06-03 01:44:21
12'liklerin Liginde Gol Yağmuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya U-12 Futbol Ligi’nde 5. hafta karşılaşmaları gollü geçti. Çim sahada mücadele eden geleceğin profesyonelleri, hem eğlendi hem de hünerlerini sergiledi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) destekleriyle Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından bu yıl ilk kez organize edilen U-12 Futbol Ligi bir hayli keyifli geçiyor. TFF Sahalarında oynanan U-12 Futbol Ligi’nde minikler, futbol oynamanın zevkine varıyor.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, U-12 Futbol Ligini şenlik havasında başlattıklarını ifade ederek, minikler çim sahada futbol oynamaktan büyük bir zevk aldıklarını ifade etti.

Özdemir,  “U-12 Futbol Ligimizi bu yıl ilk defa düzenliyoruz. Maçları TFF Sahalarında oynatıyoruz. Bu noktada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’nin bize büyük destekleri oldu. Bu destekle birlikte ligimizi başlattık. Maçların TFF Sahalarında oynanmasına karar verdik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şuanda net bir şekilde görüyoruz. Çocuklarımız hem futbol oynuyor hem de keyifli vakit geçiriyor” dedi.

Geleceğin futbolcularının bu minikler arasından çıkacağını dile getiren Özdemir, “Bu bir başlangıç. U-12 Ligini başlatarak bir temel attık. Ben inanıyorum ki bu ligden çok yetenekli sporcular çıkacak. Bütün kulüplerimiz TFF Sahalarında şenlik havasında bir mücadele ortaya koyuyor. Dediğimiz gibi bu bir başlangıç, inşallah devamı da gelecek. En büyük amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin en güzel ortamlarda, sağlıklı bir şekilde spor yapmalarına katkı sağlamak. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada U-12 Futbol Ligi’nde 5. hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde alınan sonuçlar şöyle:

1966 Malatya Gençlik-Alima Yeni Malatyaspor: 0-9

Sanayispor-Adafı Kartalspor: 2-9

Kaldırımgücü-Malatya Yeşilyurtspor: 3-1

Kale Gençler Birliği-Anadolu Selçuklu: 1-6.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

U-12ligi1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız