SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"13.00 Gibi Malatya'da Olmasını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2019-09-03 02:56:13
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretine ilişkin programı hakkında açıklamalarda bulunan AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, 8 Eylül Pazar günü saat 13.00 gibi Malatya’da olmasını bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki İmam Hatipliler buluşmasına katılacağını söyleyen Koca, ardından belediye ve kamu yatırımlarının toplu açılış töreni ve halka hitap etmek için saat 16.00’da 15 Temmuz Millet Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacağını kaydetti.

İhsan Koca, “Sayın Cumhurbaşkanımız akşam Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci’nin oğlunun düğün törenine katıldıktan sonra Malatya’dan ayrılacak” dedi.

“Henüz net değil”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyareti kapsamında Turgut Özal Üniversitesi’ni ziyareti için de talepte bulunduklarını kaydeden Koca, “Talebimizi özel kaleme yazdırdık ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ziyaretinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği net değil” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatylı (4 yıl önce)
    Turgut ÖZAL üniversitesinde bazılarının reklamını mı yapacaksınız, İnönü üniversitesini nize yazdırmadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen44 (4 yıl önce)
    Keşke biz işsizler topluluğu ilede buluşsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Reisimiz kuzey çevre yoluna getirin ki çalışmanızı görsün Turgur ÖZAL üniversitesinde bazılarının reklamını mı yapacaksınız,
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (4 yıl önce)
    AKP başladığı günden bu yana çok değişti. Milletvekilleri lojmanları satarak, meclis kapılarını halka açarak, koruma sayısını düşürerek, halkın içinde gezerek iktidarı perçinledi. Şimdi tam tersi. İl başkanı milletvekilleri belediye başkanı ulaşılmaz oldu. Gençliğimizin en güzel günlerinde gönüllü olarak çalıştığımız partiden uzaklaştıkça uzaklaştık. Yazık oldu onca emeğe yazık.
    0
    0
    Yanıtla